Luận Văn Thạc Sĩ Một Đề Xuất Thiết Kế Đề Thi Hết Học Phần Tiếng Anh Cấp Độ 2 Cho Sinh Viên Hệ Không Chuyên

Discussion in 'Lý Luận Và Phương Pháp Dạy Học - Môn Tiếng Anh' started by nhandanglv123, Feb 12, 2022.

  1. nhandanglv123

    nhandanglv123 Moderator

    upload_2022-2-12_11-52-25.png

    Một Đề Xuất Thiết Kế Đề Thi Hết Học Phần Tiếng Anh Cấp Độ 2 Cho Sinh Viên Hệ Không Chuyên Tại Trường Đại Học Công Nghiệp Hà Nội
    English is the language of international communication; it is spoken in many parts of the world. In Vietnam, especially since the time of the application of the open-door policy, English has been widely used in many fields and it has become a compulsory subject at many schools and universities. Hanoi University of Industry (HaUI) was officially established in December 2005 on the basis of Hanoi Industrial College, one of the leading vocational colleges in Vietnam where thousands of skilled workers and engineers are trained every year. HaUI is a big university which is in the process of developing to reach the aim of being one of the great universities of Southeast Asia. In Vietnam, English is considered an international language. It is a compulsory subject in schools of all levels as well as universities and colleges. Have awareness of the importance of English, the university authorities have paid due attention to the matter of improving the quality of teaching and learning English. The ultimate aims are to enhance the training quality and increase the standard of graduate students with good job opportunities.
    • Luận văn thạc sĩ giáo dục
    • Chuyên ngành lý luận và phương pháp dạy học tiếng Anh
    • Người hướng dẫn: Nguyễn Bàng
    • Tác giả: Lê Thị Hương Thảo
    • Số trang: 71
    • File PDF-TRUE
    • Ngôn ngữ: Tiếng anh
    • Trường ĐH Ngoại Ngữ Hà Nội 2010
    Link download
    http://dlib.vnu.edu.vn/iii/cpro/DigitalItemViewPage.external?sp=1005954
    https://nitro.download/view/CCB20741E65A6EChttps://drive.google.com/drive/folders/1yLBzZ1rSQoNjmWeJTM6cEZ3WGQHg04L1
     

Share This Page